Herkes Para ve Kazanç Vaad Ediyor Ama...

sorular: kim dogru soyluyor
Herkes doğru mu söylüyor? Size şaşırtıcı gelebilir fakat, bu soruya vereceğimiz cevap EVET. Bunun niye böyle olduğunu açıklamadan önce eskilerin deyişiyle toplumun halet-i ruhiyesine bir göz atalım:

Kriz gelecek, geliyor, geldi, vurdu mu, teğet mi geçti derken, çoğunluk ya işini kaybetti veya her an kaybetmeyi bekliyor, ya da daha önce kazandığının yarısını da olsa kazanmanın derdine düşmüş. Doğal olarak siz, biz, hepimiz ve hatta Ayşe teyze ne yapabiliriz diye kafa yormakta. Kimisi fason, kimisi part-time iş olanaklarını, bazıları da evden veya internetten nasıl gelir sağlayabileceğini araştırmakta. Daha da kötüsü, ve maalesef bunu yapanların sayısı hiç de az değil, hatırı sayılır miktarda insan kaderine razı bir şekilde beklemekte.

Doğrusu şu: size hangi işten para kazanacağınızı söyleyemeyiz ama nasıl kazanacağınızı öğretebiliriz. Zaten ilk paragraftaki soruya evet yanıtını vermemizin sebebi bu!

Bu sitede de dahil olmak üzere karşınıza bir çok fırsat çıkacak ve iddia ettiğimiz gibi hemen hepsinden gelir elde etmek mümkün. Ama genellikle söylenmeyen ya da daha doğru bir deyişle bilinmeyen, girişimcilerin yüzde kaçının başarılı olacağıdır.

Ticaretin kuralı basit: kazanç miktarı arttıkça, risk de artar. Herhangi bir zamanda herhangi bir işe atılanların yüzde birinin başarılı olacağını söylemenin diğer bir yolu da yüzde doksandokuzunun başarısız olacağını söylemektir ve bu kimseye cazip gelmez.

Hangi işten para kazanacağınızı ancak ve ancak siz bilebilirsiniz ama nelere dikkat etmeniz gerektiğini ve nasıl başarı ihtimalini artırabileciğinizi öğrenebilirsiniz. İster sokakta, ister evde veya internette, part-time veya full time, para kazanmak, kazanmak için çalışmak disiplin, özveri ve bilgi ister. Yüz kişiden beşi başarılı olacaksa, o kişinin siz olmaması için hiç bir sebep yok.

Bu ücra köşede amacımızı şöyle özetleyebiliriz:
  1. Fırsatlardan haberdar olmanızı sağlamak
  2. Bunların analizini yapmak
  3. İş planları hazırlamayı öğrenmek
  4. Riskleri değerlendirmek
  5. Bilimsel yöntemleri incelemek
  6. Başarılı olmuş kişilerin deneyimlerinden yararlanmak olacak.
Son sözü Nitsche'ye bırakalım: Tarih ve Tanrı cesurları sever.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnternette (on-line) Bilgi Satışı

Kriz Zili İki Kez Çalar

Ticari Hayallerinizi Gerçekleştirin